Tarvitsetko apua?

ATK- ja RTV- Huolto Kaarakainen Oy Pohjolankatu 18 74120 Iisalmi , Finland

0440714321
mail@rtv-huolto.net

Luotettavat ja kestävät GREEn lämpöpumput lämmittävät ja viilentävät

 

GREE on maailman suurin lämpöpumppujen valmistaja. Joka kolmas maailmanaajuisesti myyty ilmastointilaite onkin GREEn valmistama. Tehtailta valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa lämpöpumppua, ilmastointilaitetta sekä ilmanpuhdistukseen tarkoitettua laitetta.

GREEn lämpöpumput sekä ilmastointilaitteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, toimintavarmoja ja kestäviä. Mallistosta löytyy tehokkaita lämpöpumppuja suurempiin kiinteistöihin, sekä hieman pienempiä esimerkiksi autotalleihin ja muihin pienempiin kohteisiin. Mallistosta löydät niin lämmittävät, kuin viilentävätkin ilmalämpöpumput.

GREE Electric Appliances, Inc. perustettiin vuonna 1991 Zhuhaissa. Se panostaa kaiken osaamisensa ja kehitystyönsä siihen, että heidän tuotteensa olisivat korkeinta mahdollisinta laatua ja edistyksellisintä teknologiaa. GREE työllistää yli 90 000 alansa ammattilaista, joista tuotekehitysinsinöörejä on noin 12 000. GREEllä on yhteensä 12 tehdasta, jotka sijaitsevat Kiinassa, yksi Brasiliassa ja yksi Pakistanissa. GREE valmistaa yli 65 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua vuodessa ja niitä toimitetaan 160 eri maahan.

Yleisimmät kysymykset

TV kannattaa yleensä huoltaa, sillä huolto voi auttaa välttämään  uuden televisiohankinnan. Huoltokustannukset vaihtelevat televisiomallin ja vian mukaan. Pienempi huolto, voi maksaa muutamasta kymmenestä eurosta sataan euroon, kun taas suurempien korjausten kustannukset voivat nousta useisiin satoihin euroihin.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että huoltokustannukset ovat yleensä huomattavasti pienemmät kuin uuden television kustannukset, ja huollettu televisio voi toimia pitkään. Siksi televisio kannattaa huoltaa ja mahdolliset ongelmat kannattaa korjata mahdollisimman pian, jotta välttyy suuremmilta korjauskustannuksilta.

Kyllä, korjaamme myös erillisiä piirilevyjä. Piirilevyjen korjaaminen on usein kustannuksiltaan halvempaa kuin uuden kalliin laitteiston tai piirilevyn hankkiminen joten korjaaminen yleensä hyvä vaihtoehto. Piirilevy kannattaa tuoda tarkastettavaksi niin katsomme että olisiko sitä mahdollista korjata.

Valitettavasti laitteen purkaminen itse ei yleensä johda edullisempaan huoltoon. Itse purkaminen voi jopa nostaa huoltokustannuksia kun purettaessa laitamme kaikki ruuvit ja irroitettavat osat järjestykseen, jolloin kasaaminen helpottuu. Myös vääränlainen purkaminen voi aiheuttaa vahinkoa laitteelle, joka voi nostaa huoltokustannuksia entisestään. Lisäksi monet laitteet on suunniteltu monimutkaisiksi ja hankalasti purettaviksi, joten purkaminen voi olla haasteellista ilman asianmukaista koulutusta ja työkaluja.

Sen sijaan suosittelemme, että annat ammattilaisten huolehtia laitteen purkamisesta ja huollosta. Tällöin voit varmistua siitä, että laite käsitellään oikein ja huolto suoritetaan asianmukaisesti. Meillä on tarvittavat taidot ja työkalut laitteen huoltamiseen ja pyrimme aina pitämään huoltokustannukset kohtuullisina asiakkaillemme.

Suosittelemme, että varaat ajan etukäteen ennen kuin tuot laitteesi meille huoltoon. Tällä tavoin voimme varmistaa, että meillä on tarvittavat resurssit käytettävissä ja että laitteesi voidaan huoltaa mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Voit varata ajan helposti joko lähettämällä sähköpostia tai soittamalla meille. Huomioithan, että kiireisimpinä aikoina huoltoajat voivat venyä, joten varaa aika hyvissä ajoin etukäteen, jos mahdollista.