Tarvitsetko apua?

ATK- ja RTV-Huolto Kaarakainen Pitkälahdenkatu 1, 74120 Iisalmi , Finland

0440714321
huolto@rtv-huolto.net

Olemme erikoistuneet korjaamaan kaikenlaisia kodinelektroniikkalaitteita, kuten televisioita, digiboxeja, viritinvahvistimia ja paljon muuta.

Jos laitteessasi on ongelmia, me voimme auttaa!

Meillä on laaja osaaminen kaikenlaisten kodinelektroniikkalaitteiden korjaamisessa ja vianselvittelyistä.

Voit tuoda laitteesi meille, ja me tutkimme sen huolellisesti löytääksemme mahdolliset viat. Voimme korjata laitteen nopeasti ja kustannustehokkaasti, jotta voit nauttia sen käytöstä taas pian.

Korjauspalvelumme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan etukäteen korjausta varten, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimella.

Yleisimmät kysymykset

TV kannattaa yleensä huoltaa, sillä huolto voi auttaa välttämään  uuden televisiohankinnan. Huoltokustannukset vaihtelevat televisiomallin ja vian mukaan. Pienempi huolto, voi maksaa muutamasta kymmenestä eurosta sataan euroon, kun taas suurempien korjausten kustannukset voivat nousta useisiin satoihin euroihin.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että huoltokustannukset ovat yleensä huomattavasti pienemmät kuin uuden television kustannukset, ja huollettu televisio voi toimia pitkään. Siksi televisio kannattaa huoltaa ja mahdolliset ongelmat kannattaa korjata mahdollisimman pian, jotta välttyy suuremmilta korjauskustannuksilta.

Kyllä, korjaamme myös erillisiä piirilevyjä. Piirilevyjen korjaaminen on usein kustannuksiltaan halvempaa kuin uuden kalliin laitteiston tai piirilevyn hankkiminen joten korjaaminen yleensä hyvä vaihtoehto. Piirilevy kannattaa tuoda tarkastettavaksi niin katsomme että olisiko sitä mahdollista korjata.

Valitettavasti laitteen purkaminen itse ei yleensä johda edullisempaan huoltoon. Itse purkaminen voi jopa nostaa huoltokustannuksia kun purettaessa laitamme kaikki ruuvit ja irroitettavat osat järjestykseen, jolloin kasaaminen helpottuu. Myös vääränlainen purkaminen voi aiheuttaa vahinkoa laitteelle, joka voi nostaa huoltokustannuksia entisestään. Lisäksi monet laitteet on suunniteltu monimutkaisiksi ja hankalasti purettaviksi, joten purkaminen voi olla haasteellista ilman asianmukaista koulutusta ja työkaluja.

Sen sijaan suosittelemme, että annat ammattilaisten huolehtia laitteen purkamisesta ja huollosta. Tällöin voit varmistua siitä, että laite käsitellään oikein ja huolto suoritetaan asianmukaisesti. Meillä on tarvittavat taidot ja työkalut laitteen huoltamiseen ja pyrimme aina pitämään huoltokustannukset kohtuullisina asiakkaillemme.

Suosittelemme, että varaat ajan etukäteen ennen kuin tuot laitteesi meille huoltoon. Tällä tavoin voimme varmistaa, että meillä on tarvittavat resurssit käytettävissä ja että laitteesi voidaan huoltaa mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Voit varata ajan helposti joko lähettämällä sähköpostia tai soittamalla meille. Huomioithan, että kiireisimpinä aikoina huoltoajat voivat venyä, joten varaa aika hyvissä ajoin etukäteen, jos mahdollista.