Tarvitsetko antenniasennusta tai huoltoa?

ATK- ja RTV-Huolto Kaarakainen Pitkälahdenkatu 1, 74120 Iisalmi , Finland

Ari: 0440714321
huolto@rtv-huolto.net

Asennamme antennit ammattitaidolla omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin.

Asennamme ja suuntaamme harava- ja lautasantennit.
Toimimme pääosin Ylä-Savossa.
Olemme Allente ja DIGITA Pro valtuutettuja asentajia.
Olemme (SANT) jäsenyritys.

Yleisimpiä kysymyksiä

 Yleisimmin vika johtuu vastaanotettavan signaalin häiriöistä ja tähän voi olla useita syitä, kuten huonosta signaalin vastaanottokyvystä,heikosta signaalivoimakkuudesta, ulkoisista häiriöistä johtuen, voimakkaista 4G/5G-signaaleista tai antenni voi myös olla väärin suunnattu tai väärin asennettu, mikä vaikuttaa signaalin laatuun. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä meihin,selvitämme ongelman ja teemme tarvittavat korjaukset.

Antenniasennuksen kesto riippuu monesta tekijästä, kuten antennin tyypistä, asennuspaikasta ja asennuksen vaatimasta työstä. Yksinkertaiset antenniasennukset voivat kestää vain tunnin, kun taas monimutkaisemmat asennukset voivat kestää jopa päivän. Pyrimme kuitenkin tekemään antenniasennuksen mahdollisimman nopeasti, mutta samalla huolellisesti.

Antenniasennuksen kustannukset riippuvat monesta tekijästä, kuten asennuspaikasta, antennin tyypistä ja asennuksen vaatimasta työstä. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisen hinnan ja antamaan selkeän kustannusarvion ennen työn aloittamista. Lisäksi tarjoamme takuun tekemällemme työlle ja asiakaspalvelua myös asennuksen jälkeen.

Tarjoamme myös muita palveluita, kuten vianmääritystä ja korjausta antennijärjestelmiin. Satelliitti kanavapakettien asennusta ja laitteiden konfigurointia. Meiltä saat myös neuvoja ja ohjeita antenniasioissa, ja autamme mielellämme ratkaisemaan kaikki antenniasennuksiin ja huoltoihin liittyvät kysymykset.