Gree ilmalämpöpumput

Luotettavat ja kestävät GREEn lämpöpumput lämmittävät ja viilentävät

GREE on maailman suurin lämpöpumppujen valmistaja. Joka kolmas maailmanaajuisesti myyty ilmastointilaite onkin GREEn valmistama. Tehtailta valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa lämpöpumppua, ilmastointilaitetta sekä ilmanpuhdistukseen tarkoitettua laitetta.

 

GREEn lämpöpumput sekä ilmastointilaitteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, toimintavarmoja ja kestäviä. Mallistosta löytyy tehokkaita lämpöpumppuja suurempiin kiinteistöihin, sekä hieman pienempiä esimerkiksi autotalleihin ja muihin pienempiin kohteisiin. Mallistosta löydät niin lämmittävät, kuin viilentävätkin ilmalämpöpumput.

GREE Electric Appliances, Inc. perustettiin vuonna 1991 Zhuhaissa. Se panostaa kaiken osaamisensa ja kehitystyönsä siihen, että heidän tuotteensa olisivat korkeinta mahdollisinta laatua ja edistyksellisintä teknologiaa. GREE työllistää yli 90 000 alansa ammattilaista, joista tuotekehitysinsinöörejä on noin 12 000. GREEllä on yhteensä 12 tehdasta, jotka sijaitsevat Kiinassa, yksi Brasiliassa ja yksi Pakistanissa. GREE valmistaa yli 65 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua vuodessa ja niitä toimitetaan 160 eri maahan.