Tarvitsetko apua?

ATK- ja RTV-Huolto Kaarakainen Pitkälahdenkatu 1, 74120 Iisalmi , Finland

Tietokoneen huollot: 0440714322 (Tarja)
mail@rtv-huolto.net

Arjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista tietokoneiden ja oheislaitteiden huoltoa ja korjausta kaikille merkeille ja malleille. Jos tietokoneesi tai oheislaitteesi kaipaa huoltoa tai korjausta, me voimme auttaa!

Palvelumme kattaa kaikki tietokoneiden ja oheislaitteiden huollon ja korjauksen tarpeet. Olipa laitteesi sitten kannettava tai pöytätietokone, me löydämme ratkaisun ongelmiin. Tarjoamme myös huoltopalvelua kaikille oheislaitteille, kuten tulostimille ja näytöille.

Meillä on laaja kokemus erilaisista tietokoneiden ja oheislaitteiden vioista ja ongelmista. Tutkimme laitteesi huolellisesti löytääksemme mahdolliset viat, ja korjaamme sen nopeasti ja tehokkaasti. Käytämme korjauksessa vain korkealaatuisia osia, joten voit olla varma, että laitteesi kestää käyttöä pitkään korjauksen jälkeenkin.

Voit tuoda laitteesi meille huoltoon tai korjaukseen, tai voimme tulla paikan päälle. Tarjoamme myös etähuoltopalvelua, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan etukäteen huoltoa tai korjausta varten, ota yhteyttä meihin. Voit lähettää sähköpostia tai soittamalla meille. Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikissa tietokoneiden ja oheislaitteiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa!

Yleisimmät kysymykset

 Jos tietokoneesi ei käynnisty, yritä käynnistää se uudelleen painamalla pitkään virtanäppäintä (5-10 s.) jolloin kone tekee pakkosammutuksen ja yritä tämän jälkeen käynnistää kone normaalisti. Jos pakkosammutus ei auta, poista kaikki oheislaitteet usb-paikoista ja muista liitännöistä ja kokeile käynnistystä. Jos näistä toimenpiteistä huolimatta et saa konetta käyntiin, ota yhteyttä meihin  tai tuo kone suoraan huollettavaksi.

Säännöllinen tietokoneen huolto auttaa pidentämään sen käyttöikää, estämään tietoturvaongelmia, parantamaan suorituskykyä ja varmistamaan, että tietokoneesi toimii optimaalisesti. Tämä voi sisältää esimerkiksi puhdistamisen, ohjelmistojen päivittämisen, virustorjunnan asentamisen ja tietokoneen osien tarkastamisen.

Tietokoneen suorituskyvyn parantaminen voi sisältää useita eri toimenpiteitä, kuten tietokoneen puhdistamisen, turhien ohjelmistojen poistamisen, virustarkistuksen suorittamisen, RAM-muistin lisäämisen, kiintolevyn vaihtamisen nopeampaan tai uuden grafiikkakortin asentamisen. Tarkemmat toimenpiteet riippuvat tietokoneen käyttötarkoituksesta ja ominaisuuksista.

Jos tietokoneesi ei täytä Windows 11:n vaatimuksia, voit silti käyttää sitä normaalisti Windows 10 -käyttöjärjestelmällä, ja voit jatkaa sen käyttöä niin kauan kuin se tukee tarvitsemiasi sovelluksia ja ohjelmia. Windows 10 saa tietoturvapäivityksiä ja teknistä tukea vuoteen 2025 asti, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvasta, ainakaan vielä muutamaan vuoteen. Toki, jos haluat päivittää tietokoneesi Windows 11:een tulevaisuudessa, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi yhteensopivuus Windows 11:n kanssa ja päivittää tarvittavat komponentit tai hankkia uusi tietokone, joka täyttää Windows 11:n vaatimukset. Voit tuoda tietokoneen myös meille niin tarkistamme Windows 11 sopivuuden.